Glad valborgs (a) (snabbis)

Jag har sjukt brottom!
På skolan var de vanlig fredag men på hålet så fira jag och Emma valborgs med en glass på skolan! Riktit myysit :D Pappa har skjutsat mig med "stil" två gånger nu dom senaste gångerna han kört mig ;) Först med privatbss till stan sen så idag hämta han mig och Anton me traktor (a) Nu ska jag ner och äta och sen cyklar jag och Anton till Byske. Eller aa... Majas hus där vi tillbringar kvällen med brudar! :D
HA EN BRA VALBORGS OCH BRINN INTE UPP!♥



Nyttig och onyttig!

Jag var så sjukt duktig och sprang hela byn runt ikväll! Och Emelie (kusin) cyklade brevi och hejja på ;) Mamma blev inte glad när hon fick veta att jag sprungit med min hosta (a) men shitt the saim! Sen så har jag ätit vindruvor, ost och kex och massa glass :] känner mig inte alls lika nyttig längre :( men skyll mig själv!
SOV GOTT!♥



asså ser ni så sjukt gått de seut!? min favvofärg och allt!:] men de smakar ju jäkla skit! (a)



Jag ska bära dig genom eld och vatten, över land och hav, jag ska älska dig tills hjärtat slutar slå!♥




Nu ska jag bretta om denna superbraa dag!

Jag börjar drekt med det roliga i matsalen för före de var de som bara vanligt ;) Det var såhär att jag Cissi, Selina och Emma satt vid mitt och Cissis spårabord i matsalen (a) Och hur sluta de? Haha joo de var såhär att jag och Cissi satt vid varandra och Emma och Selina mitt emot, Emma tog upp sitt mjölkglas och börja dricka. Sen när hon skull ställa ner de så TAPPA hon de så de börja studsa. Först flög mjölken på Cissi som skrek, Sen skrek jag för att cissi skrek sen blev jag blöt i ansiktet slängde mackan rakt upp och blunda. Sen när jag titta rann de mjölk på mina glasögon alla döflabba och cissi hadd mjölk i hela håre! (a) sjukt kul var de men endå int så kul:] haha Selina börja gråta av skratt ;)

.
Sen var de någe skit på anderstorp... de sög :) men de ägde enstund och de blev världens skrattatack och ni som var där vet varför (a)


Efter skolan:
Jag följde Mathilda hem! vi åt min favvomat spagetti och köttfersås! :D Sen så komde vi på att mathilda skulle klippa mig, så she did it! Jag vart de nöjdaste jag blivi nånsinn när jag klippt mig! :D men Cissi kommer bli sur för att jag inte har så långt hår längre:] ellerhur vännen min?(a)


Nu ska jag umgås me släkten!
HA DE BRA!♥




Shiiiit I love it:]

TAGGA TAGGA TAGGA!

Imorron taggar jag skola! så sjukt kul att efter dessa 3 dagar få återse min kära klass och alla älskade vänner! :D Och dessutom ska vi till stan på någe shitt jag fatta int va vi ska göra men vi ska då dit (a) Sen så kan ju inte dagen sluta bättre! De blir att följa Mathilda♥ den underbara finnträsksfaran hem efter skolan :D

OCH NU SÄGER JAG GOD NATT!♥



Cissis idolbilder ;)

SNYGGLISEN!♥
You are so fucking crazy but really funny!(a)
Vissa tykte de va riktit kul att vara me på Cissis idolbilder ;)
HAHA! :D
Och vissia tyckte de var mindre kul och ville hellst inte vara me alls... dom liksom skynda sig iväg (a)

Tjenna!

Nu ska jag ta tag i livet och setta mig ner och skriva på min deckare som skulle varit klar 2009 (a) pinsamt... men nu ska jag försöka skriva klart :D Jag såg nyss AndraAvenyn! Och shittt vad de spååra! Riktigt bra avsnitt! Tidigare var jag och tittade på Linda i sin balklänning :D Hon var as fin! de kommer bli skitbra me håret och allt också :D De va lite kul för vi skull gå ner åsså mötti vi Johan (Lindas storebror min kusin;) i trappen. Linda gick före mig och hadd jätte höga klackar och den stora klänningen så han såg inte mig. Men när han såg hon sa han - HAHA ska du ut på prommenad eller? sen när han hadd mött linda så såg han mig bakom henne i pyamas. - Jahaja du har också klätt upp dig rejält ;) HAHAHA(a)
HA DE BRA!♥



Nån som vill ha en teddybjörn? (a)

Dagen idag har jag spenderat med mina små älsklingsbäbisar frammför tven! :) Dom har kommit igång riktikt mycke idag! Dom typ jagar mig nu och skäller och busar :D dom blev 3 veckor idag! :D















Söta?;)

RUBRIK SUG!! haha lyssna bara på namnet? (a)

Nu ska jag sova!
Lägger in bilder imorron om inte internet laggar sönder!  jag ska int ska till skolan då heller :(
GOD NATT!♥



Whatta gobit she is!^

Jalapeno

<VARNING!



Asså de ä de sjukaste jag varit med om! Nå så jäkulskt jäkla starkt! mamma kom upp med en liten grön skivad grönsak. Och drekt jag stoppa skiten i munnen kände jag bara hur läpparna sved bort och de hetta i HELA kroppen! Sen när man hadd äti några skivor sluta de brännas just när man hadd han i munnen men drekt biten var slut sved de sate mycke! (a)
Jag bruk int tycka de ä starkt jag stoppar ju in en hel fefferoni i munnen utan att de typ känns men den där asså... :]

Intressant dag om en sjukling?

Idag har jag legat i soffan med de 4små valparna och tittat på tv :) enda tills mamma kom hem då fick jag lite mat och så mer tv (a) Efter ettag kom hela Cissis familj utom hampe och tittade på valparna prata osv :D Dom var här ganska länge men de är bara kul! Sen så har jag varit me valparna i ¨buren¨ och fixat och gjort en ny header och laggat på min dator!
Ganska bra dag för att vara en sjukdag ;)
.
För er som inte vet måst jag bretta:
såhär är det att jag har en cp dator (a) Och ibland laddar den upp bilder as fort men oftast tar de ca10 min för varje bild att ladda upp. Så om jag ska lägga in typ 20bilder kan de ta nästan en hel dag för ibland när dom 10minuterna har gått då funkar inte bilderna. var annan bild brukar typ funka! Om de hadd gått lika fort som de gör för dom flesta så skulle jag lägga upp massvis me bilder för jag tycker de är jättekul! :D


Men jippi för mig!

Borde vara i skolan nu men näe... ligger iställe framför tven med mammas dator och hostar! skull mycke hellre vilja va i skolan med alla människor men är man sjuk så är man!
HA EN BÄTTRE DA EN JA!♥


Nu alla människor!

Har jag och pappa nyss haft lite mysigt gott kvällsfika och nu ska jag ta på mig pyjamas borsta tansingarna och hoppa ner i min sköna säng med alla mina kuddar(a)
SLEEP WELL!♥



I'm wild and crazy!

Påfyllning me lite mer bilder!


BUSUNGAR!♥
OJÄÄÄ!
ÄLSKAR BILDEN SJUKT MYCKE! VILKEN ENERGI!
Älskar er tjejjer me så spårat sjukt otroligt mycke!♥
Åhh! Ni är så FINA!♥
Sötnosar!
LOVE YAH!
Foto: kingen lisen viklund!♥ <Cissi pernilla selina jag>
Tuffstrar?(a)
HAHA! ni är för kul!♥
DE VAR ALLT FÖR MIG! GOD NATT!♥

Mer om ¨skoldagen¨ idag!

Ja jag bretta ju tidigare idag lite om när vi satt på anderstorp ;) de sög ju som då (a) men sen så efter vi sutti vi datorn gick jag och Emma på ¨rundvandring¨ ;) HAHA Emma -Nej nadja vi har gått vilse! vars kom vi ifrån? Jag -HAHA men Emma de är lungt jag hittar tillbaka ;) haha och de gjorde jag! jag och Emma var mest och busa på;) Sen efter maten (snacka rik matsal! dom fick sås till maten åsså hadd dom jos maskin!(a)) så drog jag och Emma me hal 1an in till stan! Då satt vi mest bara och snacka om massa saker, hon är kung att snacka me!♥ Sen satt vi me massa eckliga typer på torget (a) haha åsså kom Cissi Mathilda och Hampe på stan lite senare och jag och Cissi köpte mjukglass och Mathilda kläder;) Sen råka jag och Cissi göra så vi fick vara kvar i stan till halv 4 (VI SUG!) och sen så for vi till mig när vi komde hem :D
SÅ SÅG MESTA DELEN AV DAGEN UT!

A tripp to byske!


När vi kom tillbaka efter gymnasie saken så gick jag Cissi och Linus på ica. sen när jag skull gå ut så läste jag denna^ skylt bakifrån. -Gratis ooh vad är de som är gratis? åsså sprang jag runt och läste igen. -Vadå? trisslotter är ju int gratis? Linus -HAHA öjj du de står grattis ;)

härlig bild, härlig tjej!♥
He blidde att potta upp hairet och runna ut i bilen och sen to the centrum!;)
På skolan hämta vi min cykel :)
Cissis pappa komde med money till henne! och våra dadys vexlade några worlds ;)
Pappa sa ni får 2min på er! så vi runna som galningar in på ica(a)
Vi hadd plockat ihop naturgodiset! MOT KASSAN!
Klart och betart! nu ut i bilen igen;)
HAHA! Cissi och hennes nya vän!>
.
Sen väl hemma igen hoppa vi matta busa åt naturgodis och chilla på;)

Gogogo!

Nu drar jag och min favvocissi till byske hämtar min cykel och köper naturgodis!♥



Anderstorp!

Heej :D
Just nu sitter jag på anderstorp vid en dator i en datasal och jag har ingen aning om vars jag är(a) vi typ kom hit och samlades i en stor grupp me massa folk, sen fråga hon vars vi hellst ville gå. Och jag hadd ingen aning om vars jag Linnea och Emma skulle och dom titta på mig ;) jag ba amen de spelar ingen roll tanten ba ja okej! sen börja Emma och Linnea viska -Nadja vi vill ju ha frilovsliv! säg de! JAg ba - öjj du vi vill ha frilovsliv(a) HAHAH! De var ingen som våga säga någe men jag babbla då på endå som vanligt:]
De typ suger här! vi följer me på deras vanliga lektioner och nu har vi 1tim och 20min svenska! NOT FUN!
HAHA de komm en lärare och fråga vilken lärare vi hadde när vi satt här i datasalen vi ba ingen aning. Sen sa dom andra att vi gick i 8an och skulle följa me dom idag ;) han trodde asså att vi gick här? hur i hela friden kan han tro de?(a)

You make my day today!:]

 

HEJDÅ!♥


Godkväll!

Heej! :D
Sitter här med linuspålinjen (lina) och vi är supertrötta! de har varit fullfart idag:) Vi har varit ute, hoppat matta, sutte vi datorn, spela supermario, varit ute i verkstan och knippsat lite saker (gick inte så bra:]) åsså har vi legat hos hundvalparna och myst och typ halvsovi! ganska härlig dag! Jag ska snart gå och göra mig klar för sängen för imorron ska jag upp typ kvart över 6 för ska till stan;)
SOV GOTT!♥




älskar er!


humöret är inte på topp

Jag är inte så jätte happy idag men Lina är påväg hit nu så vi ska vell snacka och jag vet att mitt humör kommer bli mycke bättre när hon kommer och man får börja tänka på kuliga saker och glömma all skit!
HA EN BRA DAG!♥



.

some things change, also do feelings...

Tjoflöjt på er alla!

Kvällen blev BÄST! De var därför jag int skrev igår kväll. Antons famely komde hit :D Vi åt ost och kex och hoppa matta var me valparna spela wii osv! Spårat roligt! Drekt dom for var jag så slut att jag la mig och somna drekt!
Nu ska jag kirla över till min kussigalin!
HEJDÅ!♥

Enterlign!

Jag har varit utan internet enda sen imorse! Så allting som jag sa att jag skull göra har jag då gjort. Just när jag hadde städa klart och låg i min säng lyssna på Randy musik och drack 7upp så kom pappa in.

Pappa- vad gör du då?

Jag- städa alldeles nyssens klart

Pappa- men du har du glömt att du har två rum?

Då satte jag mig upp och titta ut mot mitt ¨tv rum¨ och såg bara alla saker på golvet. då la jag mig bara ner igen och sucka(a)Dagen har helt klart sugit så sjukt jäkla mycke. Hoppas på att kvällen får mig på topp!


 


MORNING IN SWEDEN!

Hejhej!
Igår var jag uppe till nån gång mitt i natten(a) De typ sög men jag kunde inte sova! Nu sitter jag och snackar med Oskar och Sammy på skype :D Haha de är askul dom sitter och sjunger och lyssnar på skitmusik! (a) HAHA jaa dom är för kul!
Idag ska jag vara jätteduktg:
  • Storstäda mitt rum
  • Plugga allt jag ligger efter (a)
  • Och självklart testa köra lite skoter:]




Shitt pommes! whatt a day!

Jo herre gu vilken konstig dag de blev!
Jag följde då Lina hem efer skolan. Vi chilla på och snacka och bara tog de easy!
När jag komde hem börja jag ladda upp bilder.
Sen vart de massa things så jag tog en werry werry lång promenad och min mobil och redade upp de mästa som tur var! När jag kom hem tog jag fram lite dricka sen kom Anton och vi har hoppat och bara haft lika kul som vi brukar :D
Anton berättade dagens intresantaste sak!
vad kan de då vara? Joo... att man kan dö om man dricker för mycke vatten! jag har alltid sakt att de är äckligt och onyttigt! och klart de är de. Nu kom sanningen äntligen fram!(a) jag tycker de var rigtigt intresant:]
GODADNATT!♥




Some pictures från the temadag;)

Ni är dom bästaste jag vet!♥
Mathilda jag vet inte hur många gånger du hjälpt mig? Du är helt otrolig! En sånn sjukt underbar och fin vän som alla vill ha!
Klassråd!
Du rockar och äger alla!^
Snyggingar!
Woops... vad har lilla Lisen gjort nu?(a)
Du är bäst!
HAHA! killarna bara kapar när Cissi trippar förbi;)
Nu snackar vi härliga tjejjor!
Vi ser hitta Nemo:)
riktigt mysigt var de!:]
Haha jag och Selinas drickamugg! (a) den var typ helröd där i slute!:]
CoolabruuudaR!
FORTSÄTTNING FÖLJER....

Linas house

Tjohej! :D
Sitter i Linas rum nu och väntar på mat och att hon ska göra klart en sak på hennes bärbara dator ;) Så jag passar på att underhålla alla er som läser min blogg:D Idag på skolan har de vari ganska kul men de sög endå för jag tror alldrig jag känt mig så trög, eller joo men ovanligt dum var jag idag(a) Typ på matten så sa Per hela tiden förstog ni dehär? drekt efter varje sak han gick igenom och som vanligt säger jag -nej jag fattar int ett skit!:] Sen på svenskan satt jag som vanligt och jobba me Jon :D sen skulle anna gå ut ur klassrummet åsså säger hon -Jon du hjälper Nadja när hon behöver hjälp medans jag går och komierar? HAHA?(a) asså hela klassen var typ i klassrummet men de är bara jag tydligen som behöver hjälp?:]
Aja... ointresant inlägg?(a) sorry!
HA EN BÄST KVÄLL!♥


Hittade gamla bilder på Linas dator! (a)


Asså inte stora!♥



Haha jag blir typ rädd(a)



Sjukt söt tjej!
Tuffster!

Fredamorron!

Heej!
Jag vakna för bara en liten stund sen, Idag på gympan ska vi ha teori så de blir att cykla till skolan sen sätta sig ner och lyssna :) Efter skolan idag ska jag nog följa Lina hem och va där till kl6 nån gång för då kommer hennes boy! Jaa.. men nu ska jag gå och göra mig klar för ennu en skoldag! :D
TAGGA HELG!♥



Pappa drog faktist ett riktigt roligt skämt igår (a)
Pappa- Nadja är du flickan som lekte med elden?;)
HAHA de låter så sjukt tråkit ser jag nu men de va askul när han sa de:]



Ikväll har Jag och lina elda upp en hel backe!


Ohh.. jag tänder på (a)

He böri å brinn;)
Lina assisterar ;)
HAHA så sjukt kul och åka rumpkana nerför slenten på de halkiga gräse!:]
Åsså spååra vi lite som vanligt:]
Haha jag halkar på som en annan klant:]
Sötlina eldar på(a)

Morsning!

Tjabba tjena:D
Komde nyssens hem från skolan :D och nu sitter jag här med Linus på linjen;) (lina) De har typ vari superkulit på skolan :D Förutom på tekniken, för selina stog i cafet och när jag sa att jag skull jobba själv (desög utan hon) då skratta alla åt mig för dom trodd int jag skull kunna jobba men lite blev de faktist(a) Ikväll ska jag och lina mysa och titta på massa bilder film, popporn osv! Föresten så ska jag sätta mig ner antingen imorron eller på lördag och ladda upp alla bilder! eller aa nästan... de är 176st så;)
HA EN BRA DAG!♥



JAg får fan damp!

Det är FULLT med folk här! vi är typ 15pers i huse nu och jag ska ut och gå me Linda nu och Selina for nyssens och jag får damp för jag vill ju lägga in alla bilder men i hvete heller att jag hinner de! ÅÅÅÅH! Jag får förskuta de.... förlåt så himla mycke men jag hinner int hur mycke jag en vill! :(
HA EN BRA KVÄLL!♥
//en stressad Nadja



Shitt pommes!

Ligger efter så sjukt mycke me bloggningen men jag är med selanabanana nu :D men sen ikväll ska jag lägga upp alla bilder från dagens temadag på skolan :D
PUSSHEJ!♥

sleepar at cissis place :D

TJA BLOGGEN!
jag tvär writtar, för inatt sover jag hos cajcaj :D vi ska se film och mysa!
SOVGOTT HÖRS IMORRON♥


med denna gulliga bild, säger jag GODNATT!

Bara så you know!

Är hos finelifina cissisnissi granberg :D skriver när jag landar hemma :D
HA DE BRA!♥


Trötter!

Oja jag är en trötter! jag har alldeles nyssens kvällsfikat lite macka och jois :)
Ikväll har jag suttit och snackat med massa trevligt folk på skype, ritat en ritning till Selina på paint (HAHA!) pratat med Pontus♥ , varit hos Linda och snackat och pluggat och självklart nu då dator innan sängtajm :) ganska härlig kväll faktist! vad har ni gjort? :D
SOV SUPERGOTT!♥

Vissa saker är suddiga och oklara, jag vill ha svar nu!




Jag TAGGAR skola imorron :D
8B, you gays rock my world!

Nuså...

har jag just slängi i mig lit plättar! mumsigt:] och nu ska jag vandra över till min älskade kusin och umgås! och med umgås menar jag tyvärr plugga ;)
HA EN BRA KVÄLL!♥




Tjabbalabbalapooooolarn!

Tjoosansvejsan!
Ennu en härlig skoldag avklarad! :D JAg och Jeanette var vakna till... sent? alldeles för sent (a) Men de var grymt roligt:] Eftersom jag int typ hadd sove någe så spåra jag sönder några gånger idag (a) hehe... Nu på vägen hem när jag och Anton cykla råka han stoppa in foten i framdecket! Foten bara böjde sig och jag fick panig för jag trodd den gick av för de tog jävlart tvärstopp och han höll på göra en kullebytta me cykeln och allt men han skratta bara? jasi, jag höll på att dö (a)
(bild från förr)

Förlåt att ni blev drabbade av mina humörsvengningar mina kära vänner!♥
Och de är tur att ni jobbar på bra och är inne i arbetet ;)

Nu



säger jag gonatt till bloggen!♥




Vi är så sjukt bäst!(a)

Efter typ femtitudsentie skrattatacker och failningar så lyckades jag och min gode vän fixa min header och sätta in den! no idea how we did it but it workt out ;) Vi dricker dricka och energikickar till tusen och nu om några minuter äre Ballar av stål! :D
SEA YAH!♥

Tjooooohhhooooo!

Jeanette har landat! :D Livet är på topp! :D
HA DE BÄST!♥



VÄRLDENS UNDERBARASTE^!♥
sommar 09 och snart sommaren 10!:]

Fredagkvällen på brosels och nadja skills! (a)

Jag och Selina skulle följa Lisa och Robbin på gudstjänst men när vi komme dit så var den inställd! så då fick vi göra änglar till en utställning iställe(a)

Denhär snyggingen gjord vi tsm (a) jag höll på med domdär flätorna under typ hela tiden vi var där sen när jag sätter på dom börja alla skratta åt mig och tycker de blev jättefult! snälla?:]

Haha ingen aning om vad jag pysslar me där?(a)

Selina gjord en egen liten skit ängel ;)
Åsså fick vi fika :D
Resultatet,Två snyggingar bliddere (a) och de roligaste är att dom ska säljas! HAHA!:]
De var ju nån som fråga vad jag lyckades me den kvällen (a) haha och jaa..
JAg höll på att limma ihop domdär flätorna med en limmpistol, sen så när jag bara stog och höll i limmpistolen råka jag trycka ut limm. Åsså skriker jag - Neeeej inte på bordet! åsså stoppar jag handen unger så jag limmar mig  drekt i handen:]
Shitt vad de tog asså! och resultatet blev en lång brännblåsa på ett finger och massa små mellan fingrarna(a) inte så jätte härligt!
men heter man NadjaGrundströmLundberg är man härdad :]

Men bra nadja!?

Haha jag är så sjukt sämst!:]
Jag satt vi datorn åsså ringdemobilen åsså svara jag men de hördes ju int ett skit i luren, sen fortsatte pappa ringa och jag svara men hörde inge, men så kom jag på vad felet var. jag har ett såntdär bluetooth hedsett och de låg i sängen och de var igång så de var ju derför jag int hörde någe i mobilen(a) de tog ettag innan jag fatta:]

Fy fan vad jag älskar det!

JAg kom nyss in :) Jag har kört skoter!♥ och jag fattar nu hur sjukt mycke jag kommer sakna de nu under sommarn! de är så spårat härligt och allt och ba ååhhh! I just love it:] Jag har ju självklart varit och sprungi me! och undertiden pratade jag me Cissi i tellefon :D de var veldigt intresting ;) haha nu ska jag gå ner och duscha sen sak jag bretta för er om min fredagkväll med lite bilder och sånt för de hadde jag helt glömtbort :)
SYNS SNART!♥




Älskade kusin du suger:]

It not just a game!

Hadd planerat att de skull bli en tidigkväll igår men vad hände me de?(a) Prata med Jeanette i tellefon till typ halv 2 sen prata jag me Pontus♥ till typ kvart över 2 nån gång och efter de så städa jag lite för jag var int någe trött och där vi kvart i 3 la jag mig i sängen (a) Men de var lät värt att va uppe så länge och snacka me dom!


Nu kan faktist blommorna få titta fram.
Näe.. nu ska jag ut och röra på mig! en lång springtur står på schemat :D
HA EN FIN MORRON!♥

ohyees!:]


Nattbloggning hära!

Heej jag heter Nadja och är aspigg för jag har snart tryckt i mig 3liter dricka:] Jag har pratat med Jeanette i tellefon jätte länge och vi fick VÄRLDENS skrattanfall typ i 10 min! och jag skämtar inte!:] de var helt sjukt kul!(a) och imorron kommer den underbara tjejjan hit! kan de bli mutch better? :D Nu ska superpigga jag stuttsa iväg till min tandborste :D
SOV SUPER!♥

vad tyx om min bildbomb?(a)


Jag kommer alldrig vara som alla andra!(a)

Vem fan har sakt att man ska va normal?(a)


Jag och Selinas skrattatack på bild! :]
men shitt så snygga?(a)
Älskar allt me hela du!♥
haha vi skull springa och slänga oss åsså ramla jag mot väggen:]
Selina skull se ut som en apa men hon är för söt för de!♥
haha där blev jag nertryckt(a)
cooling!
Wiiho! jag är en tönt!
Shitt vad jag diggar dig tjejjen du får fram allt det glada!

Jag känner att dagen idag ägde men kvällen kommer suga!


Jag och Selina for till byske vi kvart över 12 typ och getta hennes grejjor sen gick vi till Cissi :D


Sen så bussa vi till stan :D


SNYGGINGAR NI ÄR DE FINASTE JAG HAR!♥


TÖNT!


Just nu mina kära vänner så tittar ni på vårna lunch!^ :]
Innan bussen hem gick så skull vi gena över torget för alla affärer hadd stäng så vi blev ¨utslängda¨  och då¨sprang vi förbi Frasses,
Jag- Fattar ni en liten pommeslåda nu?(a)
Cissi- näe jag är mett.. fast endå,
Selina- asså de lät typ endå gått?
Jag- vi hinner äta en snabb!
Selina&Cissi- okeej!
Haha jaa så då sprang vi mot Frasses, men hur gick de då? (a) Joo dom hadd stängt men jag fatta ju int de för jag trodd att dörrarna skull gå upp så jag sprang rett in i dörn :]

Selina och Cissi köpte varsin tröjja och underkläder och jag 2 tröjjor :D jag brukar vara den som alltid köper underkläder men idag så stog jag emot trycket (a)

Full rulle!

I Fredags hadd jag int planera ett skit för helgen, men helt plötsligt blev de smockat! Igår/idag på morron Selina :D Idag stan med Cissi ikväll städa plugga ta de lungt. imorron valpvakt och Jeanette! :D
Kommer bli toppen! ikväll ska jag sätta mig ner med bilder också :D
HA EN BRA DAG!♥

Såhär äre!

Att jag är med Selina och vi har superkul så jag ska int slösa tid på datorn nu så imorron kommer de bildbomb och massa saker som vi har gjort :D
Nu ska jag detta getta till mig och selina :D
HA EN BRA KVÄLL! ♥







//En tjej som nu har brännskada på sin brännskada efter ikväll:]

Det är sånna saker som gör att nadja känner sig dum i huve,

(inte samma bild)

Agnes har lakt in ett bravo jois paket på hennes och noras blogg (hugs.devote.se)på sidan av paketet står de SVERIGES OMTYCKTASTE JUISE och hon skrattar åt stavfelet på paketet. och jag fattar inte vad som är felet?(a)
kan någon vara snäll att förklara?:]

Nadja här igen

Haha vem annars? (a)
Just nu sitter jag och tittar igenom (lyssnar) min musik. Jag skrattar typ åt mig själv? (a) haha de finns verkligen ingen tror jag som har så sjuk musiksmak som jag! de är en sarlig blandning från Rock till Country, normalt? :] Haha aja nu börjar mitt humör bli bättre så jag ska gå ner äta lite mat och sen blire plugg och städa innan Selina kommer :D
HA EN BRA EFTERMIDDAG!♥



haha sommaren -08 på sjömansberget med Cissi!
Jag brås på min morbror och kör grävmaskin:]
haha stora tjejjor?(a)
Hon är gratest!♥

Fredag

Äntligen hemma! så sjukt jobbigt de var att ta sig hem kan jag säga! Hadd Antons cykel och den är så spårat tungtrampad och låg och de blev inge bättre av att de spruta upp vatten och sand fulla ryggen och världens motvind! hur taggad blev alla på att prova på? ;)
På skolan var de enå kul :D Bandy på gympan, Matte och svenska me Jon, Mat, rast med trevligt folk sen var de typ nån lektion sen hål och då gick jag på ica med Simon och Pontus♥ Och i slutet av dagen bild :) Jag tycker de varit en ganska bra dag!
Ikväll kommer Selina och de blir nog suppeer :D
HOPPAS ALLA HAFT EN BRA DAG!♥

Älskar dig!




Så^ tar man hand om vikarie (a) Selina jag och Emma smet ner från en SO lektionen med Karina och vi lämnade denna lapp innan vi gick! HAHA :]

Men fucking jäkla skit ruta! (just read)

Heeej! :D
Rubriken kanske faller in med intrycket att lilla Nadja är lite pistoff? men de är hon inte! :D eller aa.. de finns ju alltid massa som är skit men Nadja stayl är ju att skita i de dårliga och bara köra på och alltid vara glad!:]
ON THE SKOLA:

De var faktist typ kul på skolan idag me! :D Hkn vart ju som den vart... Jag och Emma satt me varann vi ett bord och från början var vi jättetrötta och satt och snacka om att vi hadd feber (a) sen helt plötsligt fick jag cp ryck och vi börja skratta och flumma på till max!:] Sen var de då daks för matlagningen. och som Jeanette säger att jag är som en gud i köket ;) haha fast jag vet int riktigt hur hon tänker men (a) aja jag och Isabelle skull då göra en pajj, de vart massa skratt för Isabelle hadd en penna och stog och strök de vi hadd hett i och sånt shitt och de såg så galet kul ut! sen skull jag göra köttfärs med min stora matlagningstalang, Jag her då i 1 1/2 dl tomatpure, sen kommer Camilla men Nadja de ska vara 1 1/2 msk! :] resultatet blev med smaken tomat?:]


AFTER THE SKOLA:

Lina och jag har umgåtts denna eftermiddag! Vi skull egentligen ut och springa men de fick int ja för mina päron för att den där vulkanen har hett ut massa aska så om man har astma får man int va ut och anstränga sig och andas in de!?  Men vi har endå haft supermysit!


ATT DOA TONIGHT:

Nu ut på prommenad med min vovve (inte springa nadja!) sen in snabbdammsuga tv sova!
SOOOOOOV SOM SNIGLAR!♥

haha av alla djur tänker jag på sniglar?(a)



Love it

Sjukt skön!(a)
vet att de som int är min stil men jag diggaren stenhårt!

Nemen livet är på topp?

Klockan är 20i9 eller 25i9 shitt the saim!:] Jag är sjukt trött och har feber. Men jag orkar inte sova! Men funderar på att börja göra mig klar för sängen :) så vi syns imorron på skolan :D och hoppas på att jag är piggare!
SOV GOTT!♥




min stora kärlek^

P.S
de går inte få bort de understrukna (a)


!

Säg nej till den?(a)

Nu bilder!


Haha när jag och anton fixade min cykel :D

Kallt me snö i skorna? (a)

Jag och Selina hoppelihoppar!



Haha:]



Du är helt fucking otrolig!♥

Selina stayl:



Wiiho!





Dendär diggar jag!^



Haha vilken power bild!







I love her!^

Nadja stayl:





Haha de ser ut som att jag ska hoppa på henne (a)







text

Hejhopp bloggen! Jag har int vari så bra på att blogga nu men jag ska skärpa mig nu!


IGÅR:
var jag ju i stan me Cissi och linda :D superkul! fast de va bara jag som köpte saker men (a) På vägen hem fick jag och Cissi ett jätte skrattanfall!  HAHA asså jaa va vi är pinsamma:] Sen när jag kom hem plugga jag sen gick ja och la mig drekten jag satt mig alldri ens vi datorn!
IGAG:
På morron var de bara bus! sen vart de pass och båda bestog av SO och plugga till de provet med Emma&Selna :D Lunchen beskrivs med fyra bokstäver och ett utropstecken: HAHA! De va palt och Selina har ju nyligen klippt panlugg och då sa jag att de var hennes vänner, och då skratta vi jätte mycke, sen fortsatte jag och Cissi dra massa paltskämt och de sluta me att vi skratta så mycke satt jag låg på golvet och Cissi vek sig på stolen! Haha vet inte hur många de va som fråga mig efteråt vad de va som var så kul för alla hadd hört!:]

Tjabbatjena hallå alla people stå på tå!

Kom nyss hem från en spårad,sjuk,rolig och helt toppen dag på skolan!
Brettar sen jag ska spriga och äta lite glass sen ska jag sätta mig ner med alla bilderna! :D
SYNS SNART!♥



Snabbiss

De blir en snabbis. Jag har just gjort iårdning inför imorron när jag och Cissi drar till stan efter skolan! Jag och Selina har haft jätteskojjit :D vi har hoppatmatta äti pajj bullar och druckit choklad, varit valpvaktar och haha jaa, Jag satt i mitt fönster som är ut mot garagetaket och prata me pontus i tellefon sen börja Selina kasta ut pennor i snön, och sen var jag tvungen hämta dom! haha snäll?(a) Aja de va roligt endå:]
SOV GOOTTT!♥


Jag vet att ja ligger efter på bild fronten men jag har ju aldrig tid att fixa me bilderna nu
när jag just kommi hem för då äde ju full rulle
hele tin! men dom kommer!!!





Jag önskar min kudde också kunde de!

one day in real

Tjabbatjenahallå!
Första skoldagen avklarad! De känns att jag är hema igen och måste tänka på massa saker och de händer saker hitans ditans hele tin! En gång idag kände jag mig så sjukt dum i huve, vi satt på matten och gick igenom ett prov sen börja per bretta hur man skull göra, sen jag ba men jag har skrivit x-15 här? varfördå? Per men nadja de är ju algebra har du blandat ihop de? jag ba nej de är någe fel. och de var de för per hadde jett tillbaka fel prov till mig! (a) HAHA! Nu sitter jag här me Selinadenfina och vi ska tjila över till min kusselin och getta lite saker jag har hos henne sen blire full rulle!
HA DE BALLT!♥




MER SNÖ OCH MINDRE TÖ!:]

asså så sämst tjej!

mamma ba jag går en prommead me kolja, jag ba men pajjen då? hon ba men den kan du vell ta ut själv ur ugnen? jag ba joo de är klart (?)
HAHA de börja pipa så jag gick och skull ta ut pajjen, men jag tyck int den såg klar ut så jag tänkte jag tar den snart, sen börja de max bubbla och stiga! sen börja de rinna ut över kanterna!
OPS!:]

En puurfekt nadjadag!

Jag och Cissi gick ut och satt oss i en snödriva i solen och plugga so. Sen somna cissi i mitt knä och vi var ute typ 1ån halv timma och bara plugga och satt i solen :D superhärligt! Sen gick vi såklart in och åt takos och efter de kakor (a) tjockisar? OJA!:] Anton komde vi 1 och Cissi for strakst efter de :) Jag och Anton tvätta min gamla cykel och tog kort på den (needar min kamrasladd!) sen fixa vi pappas cykel me och sånt shitt! efter de potta vi upp min studsmatta :D de va lika pirrit i magen som varje första gång (a) men sjukt kul! Nu bakar jag pajj me mamma och sen blire wipeout ballar av stål och mest troligt kommer fröken bäckström och sover här! :D
HA EN BRA KVÄLL!♥ //Tjocka jag:]




SÅ SJUKT FUCKING SNYGGA!



MORNING IN SWEDEN!

NU NER FIKA KLÄSE UT I SOLEN ME CISSI PLUGGA SO!
HA EN BRA DAG!♥

God kväll människor!

Maten blev sjukt god och de gick som vanligt när jag och Cissi äter takos, vi trycker mat sen går vi och lägger oss på soffan och typ spyr av mättnad (a) vi har pluggat so om franska revolusionen, haha jaa de vart mycke skratt! De stog typ de hadd samlats massa misstänksamma parisare på gtorna! HAHAHA! fattar ni asså sånnadär hamburgare parisare?:] Vilken humor asså (a) Efter plugg och skratt bakade vi cornflakeschoklad kakor :D sjukt goda, men som vanligt lyckades lilla jag bränna mig så jag har en fet brännblåsa på fingret (a) feelar not good kan jag säga! Fast de blev supergått! Vi har sett sommaren med göran me mamma och pappa sen kutta vi upp ett fruktfat me massa go frukt och drack dricka! :D Nu ska vi nog se film och sova efter denna långa dag!
HOPPAS ALLA HAFT EN SUPERDAG!♥


Jag har glömt min kamrasladd i Ammarnäs men den kommer imorron!
Och en sak till,
varför har alla fina kommentarer slutat singla in me jämna mellanrum?(a)




Tjingtjån plingplång!

Jag sitter just nu i mitt lilla tillhåll med denna suuuuupermegajättespååratsnyggelisnyggabruttan! hon bor hos mig i helgen alltså jag är barnvakt åt hennne ;) hehe(a) Idag dragsta vi ju och gymma drekten på morron sen såg vi luftslottet som sprängdes när vi kom hem, men cissi somna i min säng och jag satt i datastolen, men sen vart de så läskit så jag kröp ner baki hon i sängen:] haha vem är barnvakt till vem? Vi for me pappa och hanla och när vi panta såg jag att han hadd en kniv jag ba du kan ju int ha kniv på ica, han ba näe de är derför jag är på konsum ;) HAHA shitt va ägd jag blev(a) Jag och cissilissipissisnissigranberg har fått välja food så he bli takos på menyn ikväll! :D De kommer bli supermysit!
HA EN SYPERMUSI KVÄLL!♥

Snabbis

Jag och Cissi drar och gymmar!
HA DE KINGIT!♥


HOma!

Nadja is home again!
Igår kväll tog vi en drivartur me skotrarna upp till jäla :D sen plya vi poker! och jag åkte ut drekten självklart, tänk att jag går allti all in först (a) men jag åker allti ut först me:] Aja idag i bilen fick jag prova på hur de är att vara en stor ¨familj¨ ;) Jag åkte hem med mina kusiner Linda Johan och Tesa och hennes kille Andre :D de va småckat i bilen med saker och folk och eftersomm jag var minst fick jag sitta bak i mitten, De va faktist riktigt kul för jag och Johan satt och skämta och massa sånt shitt! haha vi är mäst lik i släkten och har samma syn på livet, typ en sak som vi är överens om är ¨man ska alldrig göra någe i onödan om nån annan kan göra de åt en¨ (a) HAHA!
HA EN BRA KVÄLL!♥

My name day!

Jag fick alldeles nyssens veta att jag har namsda ida! så självklart hadd min älskade mor lämnat en lite present till mig :D presentkort på gina och de var alldeles lägligt för jag och Cissi ska på san när jag kommer hem :D Idag blev de ingen långtur utan upp på ribbo iställe. men de börja snöa så de sög så efter lite mat och bus körde jag och linda hem och la oss i sängen och såg män som hatar kvinnor :) jag hadd aldrig sett den (a) känner mig efter som vanligt men:]
Kommer inte skriva någe mer nu för jag far hem imorron och har inte tillgång till dator någe mer :) men vi höööörs!
_HA DE KUNG!♥


bilder kommer sen!


Jag ligger äfter!

Hejhej!
Jag känner att jag ligger efter me bloggningen hära! men de är int så lätt när man är i Ammarnäs har fått bäbisar och kör skoter hele dan! Men jag försöker hinna me bloggninge också :)
Idag dragstar vi nog 12mil rett över fjälle och äter vofflor i bäverholmen :D Nadja love to driva skooter!♥ men annars blir de upp på Ribbovardo och chilla gråtta köra skoter äta mat och busa i snön (a)
HA EN BÄST DAG SÅ HÖRS VI IKVÄLL!♥

VAlpar!

De blev 5 stycken små typer! :D men en var döfödd :( de var synd men fyra små söta saker har jag nu! dom är sjukt söta:] kvart över 6 till kvart i 12 höll kolja på att föda! de gick typ endå ganska lungt till men de lukta jätte mycke blod och de var jättekletigt och slämmigt men när man väl håller på är de int någe äckligt (a)





Nu har då ni alla fått se en moderkaka ;)







Hej,hej, linaa här igen!..

haha nadja har fått  SINA HUDVALPAR så hon vill ju inte sitta vid datorn ju!. så jag tänkte skriva åt henne, men jag vet inte vad hon har gjort det ända jag vet är att hon har fått hundvalpar, ! och nadja skriver i morgon ! så då vet ni lämna en kommentar till nadja! :D hälsa gratttttiiiiisssss hon har hju valpar!!! :D:DD::DD:DD:HON ÄR BÄST PÅRE! :D

Nadja is inlove whit ammarnäs!

Igår kväll var jag och Emelie fyllechaffisar med skoter och mitt traktordeck (a) haha dom ramla typ av hele tin! Sen typ drog pappa oss lite me åsså var vi massa som satt i kåtan å grilla! :D





Idag har vi varit uppe på Ribbovardo (ett fjäll) Riktigt mysigt! Fast de var lite konstigt för de var bara jag Linda Johan (kusiner) och Christer (deras pappa) Fast de var sjukt kul!


Tuffstern! ;)




Självklart driivar jag och Linda min pärla!:]



Solen har steeki hele dan!



Johan fick gräva sitt sak (a)





Linda ¨rökte¨ mammas pipa ;)




Vi körd upp till masten en sväng bara jag och dena brutta!^



Johan skull åka på mitt lilla deck och jag skull va fotograf ;) så han tvinga mig och knalla hela vägen upp på en topp! och självklart gjord jag de när han bad (host) så fint, de var liksom mer tvingnad :]









Haha riktigt kul bliddere endå (a)



HAHAHAHA! ´Linda skull ju självklart också åka och jaa,, de blev typ bara skrik som ni ser (a)



AMMARNÄS!♥


Ikväll blir de hockey poker och mys! :D jag förlorar alltd när vi spelar poker men ikväll får dom passa sig!:]

HA DE KUNGLIGT OCH NJUT AV BILDERNA!♥

Gästbloggar

hejhej, alla läsare på nadjas blogg, det är lina som skriver, och jag ska hälsa att igår så var nadja ute och grilla till jätte sent och sen nu är hon ute på fjället! så hon kommer skriva ikväll ! :) men nadja är bässtt!! VIST!?!?!?!? :] hon mår mycket bättre det vet ni säkert! :D jag är då glad och saknar hon som fan! :) kan hon inte komma heeeeem! :) men hoppas du läser det här nadja! :D hahahahahahahaha kul det är att gästblogga!. näe nu ska jag skriva i  min så kolla in liiiiinab.blogg.se¨

Det där är jag LINA! :] ´
nadja har det king i fjället i dag! :D

ändrade planer,

This shitt sucks!
Nu ska jag till sorsele fucking sjukhus och bli undersäkt göra att mina läppar fortfarande är svullna, mste säkert ta massa blodprov och bajs om jag har otur :(
HA DE BRA ALLA!♥

Jag har lärt mig en ny sak

Lev livet means det varar!
Alla håll på å tjata om ta de lungt Nadja stanna inne, hela tin vi är så oroliga ta de försiktigt. Men de är vell självklart att jag inte tänker riskera mit liv och anstränga mig förmycke. men jag har kommi fram till att slutet kan komma från ingen stans och bara tvärhända, så ta vara på tiden alla!

Idag blir de ut på skotertur med the fammely!  Sen ska jag ut och tjuvköra lite såklart (a) åsså blire massa go mat sen tagga kvällen när världens bästa kusselin Linda kommer! jag ängtar söönder! :D
HA EN SOLIG OCH FIN DAG!♥
är de sol hemma? (a)

Hur mår jag nu?

Läget just nu är inte så bra, jag är alldeles röd om hela kinderna och är alldeles varm på hela kroppen och rödflammig, de kliar och jag har ätit massa medicin så jag är jättetrött. Jag får typ inte äta någe av sånna saker som kan framkalla allergi och de är sjukt jobbigt!


 

De vart lite bättre där mitt på dan så jag och emelie drog och fika med skotrarna i liften!






Den här myren är min räddning när jag är här! enda stället jag kan vara och köra på!


 

Jag tog nån supermedicin så då fick jag massa energi tvärt så jag skynda mig ut och körde lite, men jag fick stränga årder om att drekt jag känner minsta irritation i hallsen är de fort som fan hem ot ta spruta och shitt,

Från lina <3

Såhär skrev Lina en kommentar till mig, och nu känner jag hur tur jag haft! och tack vännen din kommentar betyder så sjkt mycke! <3

jag känner att tårarna nästan kommer, tänk om du hade ätit!. tänk om du typ hade dött! :S näe fy fan det är så himmla hemsk på tanken på att du kunde ha dött jag kan inte fatta det själv men om det där hade hänt när jag var där med dig jag hade bara varit så himmla rädd men jag vet att man inte ska visa sin rädsla men det hade jag gjort för du har en sån stor betydelse, och tänk näe fy fan det här är hemskt!. men jag tror att du har gud på din sida! för om du inte hade haft det så skulle du nog inte levat nu!. du vet att jag älskar dig så otroligt mycke, och jag är så glad att vi har hittat tillbaka till varnadra för du gör mig till en sån himla glad människa, bara få ha dig i mitt liv gör mej hur glad som helst!!!!
oj det vart nog lite långt men tänk om du hade dött fy fan, jag sitter och skakar! :S<3




TACK!♥


Vi syns

Nu dragstar jag och kusselinen och handlar med skååter! :D pinsamt att alla ska se mina läppar:]
HA DE BÄST!♥

Bilder



<Pappa och mosters kille> haha att han ser ut som jultomten?(a)



Kul med godisförbud när man är här ;)





Vilken tjockis hon har blive!:]



Jag och min vovve på min pärla (a)



En klo från den jäkla krabban som frammkalla allergichocken! (dedär var innan allergi saken!)

Tack!

Undra om ödet finns eller asså om man överlever för att man behövs? Isåfall gör jag de,
Dagen efter vi kom hit så börja jag få röda prickar på kroppen. Sen igår kväll så åt vi räker krabba och kräftor, jag åt bara en macka för jag tycker int de är så jättegått åsså var jag inge hungri, alla försökte trycka i mig mer mat men jag vägra äta mer, sen så vart jag trött och tänkte jag går och lägger mig. Sen alla ba men Nadja ät lite efterätt vi har ju jordgubbar och massa bär, jag sa nej och gick och la mig.
När jag vakna var jag alldeles
varm och full med röda prickar och hade as stora läppar. jag väckte mamma och hon sa att jag fått en allergichock, så jag tog allergimedeciner och sånt shitt, sen ringde mamma sjukvårdsrådgivningen, dom sa att om jag hade äti en till kräftmacka och smakat lite jordgubbar hade jag fått en kraftig allergichock och då kunde jag dött för de tar typ en halvtimma för hellekoptern att komma hit. Så jag hade så sjukt tur att jag inte åt! De kanske inte låter så farligt men om jag hade äti lite till så skulle jag nog mest troligt int vari här,

Mamma skrämde skiten ur mig för hon satt och läste om allergin:
Mamma: -denna allergichock kan även frammkallas av fantaecotik,
Jag: -VAH!?:O
Mamma: -HAHAH! näe jag skojjas bara med dig!;)
Skitkul (a)

Lär dig livets stora gåta.
älska glömma och förlåta!

Me liiiike!:]



Nadja in dricka heven!
22drickor till mig! :]


Nadja is online!

Heej alla mäniskor! :D
Nu är jag i Ammarnäs! påvägen hit höll vi int på å få oss igenom stan för dom höll på att frakta ett hus med lastbilar igenom hela stan så de var trafikpropp! så vi fick slingra igenom efter massa smågator! för vi skull och hämta Emelie (min kusin) i hennes lägenhet för hon skull ju me hit då för hon boju här ;) Åsså sen just när vi fick oss förbi all trafik kom tåget! så då var vi tvågna att vänta på de åsså vart de ennu mera bilar ;) sjukt jobbigt! Men nu är jag här iallafall! :D Jag hoppas jag kommer ha tid att blogga ganska mycket men de som gäller just nu är ju bara  skoterskoterskoter (a) Vi har me mammas dator så jag kanske kommere kunna ladda upp bilder från min kamera om jag har tur :D men de blir sen!
HA DE KIING!♥




Ingen Randy music på 2 veckor! </3
 


RSS 2.0