Har alldrig köpt så mycket kläder på samma gång :]

Idag gick jag då med mamma och Cissi på stan och lite senare kom även Elle (Cissis mamma) vi åt på subway och shoppade loss men jag tror jag köpte mäst:]  från stan kom jag hem med 22 saker och 8 påsar som innehöll 17 plagg och 3 smycken :] 2 par Jeans, 3 tröjor, 1 kofta, 2 linnen, 1 t-shirt, 1 tunika, 2 bhar, 4 par trosor, 1 tvätt korg, ett fiskespö och 3 par örhängen (a) Nästan allt är köpt på REA och jag tycker verkligen ni ska fara på rean :]
Cissis familj kom hit och på middag NU!
HA DE BRA!♥



Sova tidigt!

Lina står och smörar mackor. Hon ska kvällsfika men jag är inte hungrig :) Ikväll har vi klippt gräs, det spårade ur så sjukt mycket!! Men gräsklipparen höll då iaf ;) Efter de tänkte  vi fara till Vårin men de blev så sent och mamma och pappa kunde inte köra, sen resten av kvällen har vi planerat inför eskils!Imorgon ska vi upp 9 för kl 10 bär det först av till Cissi och plocka upp henne där sen vidare till Frostkåge släppa av Lina där och sen drar jag mamma och Cissi till stan. Mamma ska me så jag slipper betala och Cissi är trevligt sällskap och mycket bra smakråd! Vi ska typ bara kolla saker till mig :] haha nu ska jag jojna lina vid matborder.
SOV GOTT♥



blir en långtur med min största kärlek innan jag far till Eskilstuna!

alla barnen lekte glatt utom Lina för hon var instängd med bina!

Tjaaaooouu!
Igårkväll kom jag hem från Cissi efter en mycket trevlig kväll med henne och vi avslutade den med Vårin på campingen! Imorse drog jag till cisi drekt ja äti frukost, idag har jag och Kinja varit hos Cissi hela dagen hon har fått åka lite cykelkorg och busat runt med alla människor där och jag har blivit klippt av Cissi köpt en ring, solat och pratat om massa saker md cissi!! Nu ska jag och klippa och snart kommer Lina och vi ska planra vad vi ska göra hela nästa väcka fördå far vi till hennes släkt i Eskilstuna!!
HA DET BÄST!♥


Trevlig dag!

Norskarna har ju varit här hela dagen och ätit och snackat om massa kuligheter! Jag pappa Vårin Vilde och deras pappa for till Fäll och titta på laxtrappan och vältan. Jag tror dom var riktigt imponerade ;) Jag har haft jätte roligt idag och nu ska jag till böööösk och va la ve Cecilia.
HA DE!♥



rubrik

Tränade nyss Kinja och Kolja lite. Nu ska jag damsuga och plocka undan lite saker. Sen känner jag för en cross tur men vet inte om jag hinner för Vårins familj kommer hit 12 åsså ska vi äta osv! :D
HA EN BRA DAG!·

Så himla bra!!

Såg nyss en av världens bästa filmer (the pacifier) I love it! En film som har alla olika filmstilar inblandade, spännande, ledsam, action sjukt kul osv... jag rekommenderar den! Nu ska jag städa för imorgon ska jag upp tidigt!
SOV GOTT!♥

locking for love

har haft en redeligt kult kväll med Vårin ikväll ;) haha ikväll har vi spelat the sims 3 på norsk (a) ätit glass, gått på stranden, sett film, snackt med hennes föräldrar (som är riktigt roliga) och jag har suttit och läst en norsk nyhetstigning ;) Det roliga var att jag förstog allt utom några små ord här och var! Nu är jag iaf hemma och jag och mamma ska se the pacifier och trycka meeeeelooon♥
NI MÅ HA DE KEMPE GLATT!♥



Ehm... vadå stora?

I wont some person to se me and love me for who I am.

Heej människor!
Sitter här ny duschad och ska gå och göra mig klar för att sedan dra vidare ner på campingen!
HA DE!♥
- I wont some one that loves my laugh and make me feel happy

sorry har inte haft nån dator

Igår for jag och Linda in till stan, det var jätteroligt och jag kom hem med en tshirt och ett linne. Jag blev asnöjd med båda köpen. Tog bussen hem från stan och framför mig väntade en massa saker jag var tvungen göra... men allt ihopa blev riktigt roligt eftersom Mathilda♥ kom och hjälpte mig med allting. Och efter allt hårt jobb och alla skratt lyckades vi bli klara vid 9 nån gång. När vi klippte gräset i lekparken var vi nästannästan klara när pang gräsklipparen gick sönder (a) det börjage lukta bränt och felet var att en räm hade bränts och hoppat ur läge och den andra rämmen hade tvinnat sig snurrat och hoppat ur läge!:] vi kanske inte körde riktigt på rätt sätt, Jag satt i Mathildas knä och hon gasa bromsa och backa och jag styrde bara så de gick väldigt vilt till, vi körde in i ett träd och höll på att välta lite osv:] men typ halv 10 var vi hos hon där körde vi moppe proppa melon såg film prata och myste :D


Jag älskar dig av hela mitt hjärta och du är på topplistan av världens finaste människor!♥

Nu

går jag och Lina och lägger oss, imorgon blir det stan med Linada :D
HOOOOOOOOOJJJJJJJJJJ SOV GOTT!♥


snabbis

Idag har jag och lina varit i byske och badat och jag har träffat världens bästa norska Vårin♥ de var jätte jätte kul! :D Nu ska jag och Lina ut med Kinja jag bloggar sen!
HARE FINFNINT

myyyyys

Nu kryper vi ner i sofan med täcken och kuddar och myser framför en film!
HA DE BÄST!♥

Hästutflykt (a)

Vi tog min cykel och cyklade några hundra meter uppför byn till världens finaste hästar (Näst efter Jeanettes såklart!) Dom är asmysiga och riktigt roliga ;) Här kommer bilder!













idag

Har jag och Anton först och främst rensat ogräs och jag har kört lite traktor osv :D Sen så for vi på marknaden jag Anton och Kinja. De jag köpte va 3 hårda jätte äckliga remmar... (Anton: - Nadja titta här är de mycke billigare rämmar än dom du ville köpa vi köper är iställe? och de blev ju som de blev mina smaka skit och hans var god ;)) sen så köpte jag 11 grisöron och 2 ben till Kinja och Kolja (a) Kinja fick träffa en jätte stor vit chäfer typ och först kissa hon ner sig (hehe:]) men sen så ville hon typ busa :D Den andra hunden dregla ner hnne as mycke när den skulle tvätta henne! Selina kom och jojna the clubb och då köpte jag en mjukglass och när jag äti upp den säger hon - åhh nadja jag skulle vilja ha en buttebulle kan inte du dela de me mig? JAg var proppmätt men klart man ställer upp ;) så de blev sånndär bulle och en coola sen drog jag och Anton och nu är jag hemma :D Selina kommer hit snart (hon var tvungen fara hem och fixa lite innan hon kunde komma) så nu taggar jag kväll me Selina! :D :D :D



En bild från igår :)
<Antons pappa&min pappa>

Nu

Snör jag mig i duschen!

Nu kan jag blogga

Nu gick Anton hem och åt ;) haha bra tajming vi åt ju nyss jordgubbar och glass (a)  Hela morgonen och typ fram till kvart i 1 eller nå sånt har jag rensat ogräs och sen kom anton med en jordspade som är våran (papa skull ha den till nå) sen stanna anton hos mig för hans 3meningar var där från göteborg och dom har verkligen inget gemensamt så Anton flydde hit ;) Sen idag ska jag vara med Selina när hon kommer hem från brölloppet :D Jag ville också dit jätte jätte jätte järna men tror ni jag tar mig!? NEJ!!! Ååhh :(
Aja NI MÅ HA DE!♥



Enliten skalbagge jag hittade uppe på fjälle ;9

snabbis

är med Anton nu vi har plockat jordgubbar och nu ska vi ut och hämta glass!
HOOOOOOJ!♥

Nadja nu är du sen igen!

Som vanligt glömmeer jag tiden!!!! Nu blir de att speeed göra sig klar sen middag hos Anton! :D :D :D:
TAGGATAGGATAGGA LIVET HOOOOOOJJ!♥

trästocks igårkväll!









Vi kom till stan träffade Elina och satt och pratade med henne ett tag sen såg vi melissa och när vi skulle äte blev det rundvandrig mellean frasses Max Subway och sedan tillbaka till Frasses igen för de var så mycke folk ;) Sen mötte vi upp Olivia och Anna-Ida som vi var med ett litet tag sen så träffa vi Ferre och Danne. Vi gick ner på trä igen och var där med Ferres kompisar till kl 1 ;) Det var sjukt roligt! I slutet såg vi nå rock band där vid halv 1 typ och de var jätte mycke folk och dom pressa och tryckte och trängdes vi sog nästan längst fram och jag blev typ mölad! Men jag tryckte tillbaka en kille som försökte trycka bort mig:] Sen så kom de några tjockisar som stått längst fram åsså skull dom gå och då knuffa dom omkul mig in i masssa folk sen fasna min väska mellan två av dom så dom höll på dra av mig den. HAHA jag tycker såntdär är lite kul(a) Sen for jag lina och Ferre hem vid 1 då och när vi kom hem kom Nisse ett tag sen for Nisse och Ferre till Nisse och sov och jag och Lina blev kvar själva :)

Love is not a game, but now it shitt the saim!

Tjaaaaa!
Jag och Lina steg upp typ halv 1 för de tar typ 1 och 1 halv timma att väcka henne men till slut snörde jag ner henne från sängen efter många försök till väckningar och då börja hon skratta och tjuta ja,ja jag ska vakna sluta busa med mig när jag inte orkar. Mohaha så då gick vi och åt lunch sen har vi bara varit ute hela dagen och legat i solen på täcken eller aa... jag låg mest under teckena (a)

som de ser ut nu idag

Äta frukost, städa (de kommer ta år!!) redigera bilder, vara med Anton (hoppas jag hinner!) kl 3 göra mig klar fara till Lina drekt mamma kommer hem fån aktion(haha stavning?) trästocks med Lina och typ Olivia&Anna-Ida :)
HA DE BÄST NU SÄTTER JAG IGÅNG MED DAGEN!♥


nej nu!

Är jag sur på mig själv. de var massa saker jag skull göra ikväll men vad har jag gjort ikväll? pratat med Lina i telefon (de var ju såklart värtde) sen har jag bara suttit på min feta röv vid datorn! Nu går jag och lägger mig!
SOV GOTT!♥



Har tråkit och hoppas någon har glädje av att läsa detta (a)

UTSEENDET

[x] Jag är kortare än 170cm.
[x] Ibland tycker jag att jag är ful.
[x] Jag har många ärr.
[ ] Jag blir lätt brun.
[ ] Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg.
[ ] Jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg.
[ ] Jag har en tatuering.
[] Jag vill ha en tatuering.
[x] Jag är osäker över mitt utseende.
[x] Jag har haft/har tandställning.
[x] Jag har glasögon/linser.
[ ] Jag skulle gå på plastikoperation om det var ofarligt och gratis.
[x] En helt okänd person har sagt att jag är snygg.
[ ] Jag har mer än två piercingar.
[ ] Jag har piercingar på andra ställen än i öronen.
[/] Jag har fräknar. 

FAMILJ

[x] Jag har svurit åt mina föräldrar.

[x] Jag har rymt hemifrån

[ ] Jag har blivit utslängd hemifrån.

[x] Mina biologiska föräldrar är ihop.

[ ] Jag har ett syskon som är under ett år gammal.

[x] Jag vill ha barn nån dag.

[ ] Jag har barn.

[ ] Jag har mist ett syskon.

[ ] Jag har fler än 5 syskon.

[ ] Jag har mindre än 5 syskon.

SKOLA/JOBB

[x] Jag studerar.

[ ] Jag jobbar.

[x] Jag har somn
at i skolan/på jobbet.

[x] Jag gör nästan alltid mina läxor.

[x] Jag har missat mer än en vecka av skolan.

[x] Jag underkändes mer än en kurs i fjol.

[x] Jag har stulit någonting från min skola/arbetsplats.

[ ] Jag har fått sparken.


SKAMLIGHETER

[ ] Jag har sagt "lol" i en riktig diskussion.

[x] Jag börjar ännu också gråta av Disney filmer.

[x] Jag har pissat på mej av skratt.

[x] Jag har fört konstiga grisljud när jag skrattat.

[x] Jag har gråtit av skratt.

[x] Jag har limmat fast min hand i något.

[x] Jag har skrattat tills någon form av dricka har kommit ut ur näsan.

[x] Mina byxor har gått sönder på en offentlig plats.

HÄLSA

[x] Jag föddes med en sjukdom.

[x] Jag har fått stygn på ett öppet sår.

[x] Jag har brutit ett ben.

[ ] Jag tränar regelbundet med något.

[ ] Mina tonciller har tagits bort.

[x] Jag har suttit hos läkaren med en vän.

[ ] Mina visdomständer har tagits bort.

[x] Jag har genomgått en allvarlig operation.

[x] Jag har haft vattkoppor.

[x] Jag har haft/har astma.


RESANDE

[x] Jag har kört mer än 300km på en dag.

[x] Jag har flugit.

[x] Jag har varit i Finland.

[ ] Jag har varit i Kina.

[x] Jag har varit i Sverige.

[ ] Jag har varit vid Haldefjäll.

[ ] Jag har varit i Japan.

[ ] Jag har varit i USA.

[ ] Jag har varit i Afrika.


EFARENHETER

[ ] Jag har tappat bort mig i min hemstad.

[x] Jag har sett en fallande stjärna.

[x] Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna.

[x] Jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas.

[x] Jag har tryckt på alla knappar i en hiss.

[x] Jag har sparkat en kille mellan benen.

[x] Jag har rört de motsatta könet på ett intimt ställe.

[ ] Jag har varit i ett casino.

[ ] Jag har kört motorcykel.

[ ] Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan.

[ ] Jag har gått "skinny dipping".

[x] Jag har lekt sanning eller konsekvens.

[x] Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme.

[x] Jag har krockat en bil.

[ ] Jag har skidat.

[x] Jag har medverkat i ett skådespel.

[x] Jag har träffat någon från internet i det verkliga livet.

[x] Jag har fångat en snöflinga på min tunga.

[x] Jag har sett norrskenet.

[x] Jag har suttit på ett tak på natten.

[x] Jag har aprillat någon.

[x] Jag har åkt taxi.

[x] Jag har ätit sushi.

[x] Jag har åkt snowboard


FÖRHÅLLANDEN

[x] Jag är singel.

[ ] Jag är i ett förhållande.

[ ] Jag är förlovad.

[ ] Jag är gift.

[ ] Jag har varit på en blind date.

[ ] Jag har blivit dumpad oftare än jag själv har varit den
som dumpar.

[x] Jag saknar någon just nu.

[x] Jag är rädd för att bli övergiven.

[ ] Jag har varit otrogen i ett förhållande.

[ ] Jag har skiljt mig

[ ] Jag har varit kär i någon som inte var kär i mig.

[x] Jag har sagt att jag älskade någon och ljugit.

[ ] Jag har sagt att jag inte älskade någon och ljugit.

[x] Jag har sparat något från ett gammalt förhållande.


SEXUALITET

[ ] Jag har varit förtjust i en lärare.

[ ] Jag har blivit kysst i regnet.

[x] Jag har kramat en till mig helt okänd person.

[ ] Jag har kysst en till mig helt okänd person.

[x] Jag har kysst en person av samma kön. (pussa?)


ÄRLIGHET

[x] Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra.

[x] Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra.

[x] Jag har smugit ut utan lov.

[x] Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar.

[x] Jag har en hemlighet som ingen vet.

[x] Jag har fuskat i ett spel.

[x] Jag har struntat i ett prov.


DÅLIGA TIDER

[x] Jag har druckit alkohol.

[ ] Jag dricker mig berusad mer än en gång i månaden.

[ ] Jag kan inte svälja piller.

[ ] Jag har blivit diagnoserad med klinisk depression.

[ ] Jag tar mediciner mot depression.

[ ] Jag har anorexi och/eller bulimi.

[ ] Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det.

[x] Jag har gjort mig själv illa med avsikt.

[x] Jag har vaknat gråtande.

[x] Jag har somnat gråtande.



DÖDEN

[x] Jag är rädd för att dö.

[x] Jag hatar begravningar.

[/] Jag har sett någon dö.

[ ] Någon nära till mig har försökt begå självmord.

[ ] Någon nära till mig har begått självmord.


MATERIALISM

[ ] Jag äger mer än 5 rap CDs.

[x] Jag äger en iPod eller en mp3-spelare

[ ] Jag har en ohälsosam relation med anime/manga

[x] Jag äger något från H&M.

[x] Jag äger många onödiga prylar.

[ ] Jag äger en bil.

[ ] Jag samlar på serietidningar.

[ ] Jag äger något jag köpt på E-bay.

[ ] Jag äger något från Diesel.

[x] Jag äger en kamera.

RANDOM

[ ] Jag kan sjunga så att andra kan lyssna på det.

[ ] Jag har stulit en bricka från en snabbmatsrestaurang.

[/] Jag har lätt för att öppna mig för nya människor.

[x] Jag ser på nyheterna.

[ ] Jag dödar inte insekter.

[/] Jag svär ofta.

[/] Jag sjunger i duschen.

[ x] Jag är en morgonperson.

[ ] Jag betalade för min rington.

[ ] Jag är petig med grammatik.

[/] Jag är ett träningsfreak.

[ ] Jag tvinnar mitt hår mellan mina fingrar.

[ ] Jag är bra på att baka.

[ ] Min favoritfärg är vit, ljusröd eller ljusblå.

[ ] Jag skulle ha pyjamas på mig till skolan.

[x] Jag vet hur man skjuter.

[/?] Jag är kär i kärleken.

[x] Jag skrattar åt mina egna skämt.

[ ] Jag äter snabbmat varje vecka.

[ ] Jag är bra på matematik.

[x] Jag tror på spöken.

[] Jag är online 24/7 på msn, även som "Borta"

[ ] Jag har inte lämnat in arbeten och ändå fått 10 i en
kurs.

[ ] Jag kan inte sova om det finns en spindel i rummet.

[x] Jag är väldigt kittlig.

[ ] Jag älskar mörk choklad.

[x] Jag spelar dataspel och/eller Playstation-spel.

[x] Jag är bra på att minnas ansikten.

[x] Jag är bra på att minnas namn.

[x] Jag har ingen aning vad jag vill göra med res
ten av mitt liv.



[x] Mina svar är ärliga.

I want to be in love and I want someone who loves me to!

Tjabba tjena hallå ja säg ju så för he låt ju mytje trevliare då! (and I love ammarnäsiska så:]) HAHA! Som ni kanske ser är jag på rättså bra humör men är väldigt trött och slut. Vi var bara på Bodaborg i 2 timmar eller aa de blev typ att köa i enhalvtimma minst totalt för de var proppat med norskar götere och tyskar ;) haha men vi hade jätte jätte roligt och tog 8 st men vi skull ha tagi fler om vi hadd haft längre tid för vi hann int köra allt för allt folk. Efter Boda for jag med mamma in till stan och fika och köpte en cykel av en helknasig babbel gubbe (a) HAHA han var helt jätte konstig och skämta och svor och skratta hela tiden! Det var en norsk cykel som hette DBS och han sa att det stog för Döden Bakom Styret! HAHAHHA!?!? MEn vi köpte då cykeln och jag är nöjd :D På vägen hem plocka mamma upp en liftare de var jätte roligt han snacka engelska me oss och var Fransman :D Han skulle till Finland haha men vi släppte av han i Byske på E4an och han var riktigt rolig han me ;)


Megastress!

Imorse vakna jag av att Lindas tellefon ringde och hon var tvungen att fara och jobba tidigare... vi var typ vakna till halv 3 sen typ vakna 8 ba ja! Sen kom jag hem var dö trött sen när jag kom upp på mitt rum låg Jeanette där och läste då blev jag gladeriglad och sen fick jag veta att hennes syster hade börjat tidigare hon me så hon hade legat och läst i min säng och väntat på mig sen så somnade vi:] Vi vakna av att selina skicka ett sms att hon mådd bra idag så nu blir de full rulle in i dushen osv!!
HOOOOOJ!♥



oredigerad bild :)

linda hade visst internet här :D

Tjaah! Sitter i Lindas stuga (den är allderles vid min "stuga/husvagns plats" vi kallar de för stuga för vi har som en tomt men själva stugan är på två hjul alltså husvagnen;)) Linda är och duschar för hon jobbar imorgon. Vi var nyss ute me båten vid flinta ön :D Riktigt nicit! vi grillade middag och jag har varit skogsmulle och yxat på och gjort äld huggit ved grillpinnar osv ;) Nu snart ska vi se Katittsi och äta kladdkaka jordgubbar och blåbär (Som jag har plockat:]) Haha nu vill Kinja att jag ska busa me henne så vi hörs imorgon!
SOV GOTT!♥





  

Jag älskar dig så sjukt otroligt galet mycke och du är som en storasyster för mig och har alltid varit och vi är otroligt tajta och jag klarar mig inte utan dig!

Så ser det ut

Hela förmiddagen var jag ute med Kinja, sen for jag ut och sprang och jag tog nyss en dusch. Mina planer nu är att göra mig klar snabbt packa ännu snabbare och sen bli upphämtad av Linda halv 6 och fara till stugan med henne så ska vi ha en myskväll med båt grillning och prat :D
VI HÖRS IMORGON!♥

Den här dagen blev överdrivet perfekt!



Imorse drog jag och Cissi till henne en tväris sen ner på utepoolen och möta upp massa folk från hennes klass, det blev ett kärt återförenande att träffa jeanette♥ igen! Vi bara sprang mot varandra hon var ute i havet och jag sprang och mötte henne sen fick jag en stor blöt kram! Hela förmiddagen spenderades med C:arna och det har varit sjukt roligt! Efter vi badade for vi och köpte glass sen for jag Olivia Mathilda Cissi Jeanette och Anton till bynn :D Vi busade på och hade jätte jätte mysigt och skojjigt! Sen drog Cissi och Anton for hem och åt just efter då la vi övriga oss i soffan och slappa och prata om massa. Sen drog även Olivia och Mathilda och Anton kom tillbaka (HAHAHA(a)) Ikväll har jag Anton och Jeanette varit vid älven badat och haft ler krig, sett film äti popporn maserat och nyss var vi ute och spela fotboll eller jag spela mot anton och jeanette skratta och titta på (hennes knän ni vet :(() Anton vann som vanligt över mig :] Lite skrapsår fick jag från att han knuffa in mig i en buske men va fan jag ger mig inte:]


Nadja in town again!

Nu är jag hemma igen :D Cissi ligger i min säng och pratar med Lnus och ikväll har vi packat in lite saker badat i älven här i bynn med folk som kom hit,bakat neger bollar for ut och sprang kvart i 12 (hahaha normala?!:]) Och nu ska vi se Cissis efterlängtade Meangirls som hon tjatar om ;) Jag har haft det jätte jätte bra i ammarnäs men de berättar jag om senare! Jag ska bara säga att 1 sak har jag lärt mig. När man ska hälla ut vatten från bilfönstret ur en skål, håll ut hela skålen ur fönstret och håll den längst bak för annars blåser allt vatten rett in i bilen på en själv! tro mig de är inte så kul! (I know how it feels!:])
SOV GOTT!♥



Just stuff I love

Nu är nästan allt packat och snart drar vi tll AMMARNÄS♥ de är faktist världens bästa plats på jorden! :] Denna gången blir de att köra cross i mängder uppe på fjället, fara på turer me fyrhjuling och cross♥, fiska, åka båt, köra vattenskoter, äta massa god mat, umgås med släkten bada och mycke mer!! :D

I♥SKOTER


tänk

Idag har jag badat i älven packat gått en promenad varit med min kusin såklart plockat bort massa saker vikit ihop tält osv fixat crossen klippt i grillkojan städat bort en massa skummgummi laddat ner musik till bilresan imorgon och packat nästan allt :D Nu ska jag gå ner plocka ihop mina cross grejjor och sen ska jag krypa ner hos min kusin i sängen och se på film!
SOV GOTT!♥



det här hade mina små odjur hunnit med att göra när jag tittade bort några minuter ;)

Sorry

För att jag inte uppdaterat men igårkväll kom jag hem över 1 nån gång :) Stadsfesten var suuper! Var med Olivia Lina Emelie (asså inte min kusin utan stenvall :D) Ferre Josef och Nils :D De var super kul hela dagen förutom mycke pejn i fotarna. Jag vart jätte nöjd med dagen! Förutom att jag glömde min börch i bussen på morron men pappas jobbarkompis såg att de var min och ringde till pappa sen så hade den chaufföre en körning till stan 10 i 3 så han kom med mn börch då:] (Vad är de me mig och mina saker!?) Sen igår följde jag Lina hem och vi var med Nils och Ferre fast Nils va int me hela kvällen men de spåra ur totalt! Jag och Lina kördede på kuddkrig och brottning (a) Haha idag ska jag vara med min kusin ta en promenad och packa och klippa i grillkojjan me tror jag :)
HA DE BRA!♥



Jag har inte tid att sitta vid daorn och ladda upp bilder idag för jag ska till amarnäs imorron så jag måste gra massa annat men när jag kommer hem blir det en fet bildbomb!


Nu eller aa snart (a)

Tar jag bussen till stan ska bara göra mig lite mer klar osv :D Jag ska iaf på stadsfesten idag igen och gå me Olivia Lina Josef och Ferre :D Kommer bli kulitkulit åsså ska vi självklart hälsa pålinas idol byggare bob som ska va där ;) Haha ni får ha de!♥



Älskar den här bilden och älskar er sjukt mycke!


Sant

Jeanette Markström kom hit NU! Jag klarar mig INTE utan DIG!♥



Heeej!
Kvällen har bestått av klippning>Plättar grädde och jordgubbar>Tittade på djurpolisen (det var jättte hämskt, de var några som hade slagit en hund i huve bundit ihop benen på den och sedan lämnat den i en soptunna levande! Jag fattar inte vissa människor!?!?!?!?)>Vrit ute och lekt med hundvalparna>Gett fåren myggmedel och nu ska jag och min kusin krypa ner i sängen och se film! :D
HA DE GÖTT!♥



I miss snö!:]

Nu

Gräsklippning in the lekpark!

HA DE BRA!♥

r u b r i k

Hej allihopa :D
Idag har jag varit på stats, det var kulitkulit! Jag Lina och Emelie tog bussen till stan imorse, jag hade uppmanat alla om att ta tunna kläder för att de skull bli jätte varmt mitt på dan (pappa sa de till mig) sen så när vi hunnit till Östanbäck börjar de ösregna (a) När vi kom till stan var de översvämning på massa ställen och de rann vatten överallt och de bara öste på me regn så vi tryckte på vintergatan till de värsta var över sen löpte vi till åhlens och jag köpte mig ett paraply:] Lina for me kvart över 4an och jag stannade i stan tills 5 i 6an gick för Emelie ville äta me sina kompisar så självklart följde jag henne och satt och glodde när dom åt ;) På vägen hem i bussen satt jag vid simon och tim och dom skämta på och var riktigt roliga som vanligt :D Nu är jag hemma och är spåårat trött!
Saknar dig!♥

(Y)

Riktigt lyckad kväll! Var as skönt i älven sen hem ta en lång varm dusch sen jordgubbar socker och grädde :D Sen så har jag hunnit göra massa saker mamma ville jag skull göra och sen så har jag pratat med ferre i telefon ;) ni vet jag skiter i lina nu och satsar på min och ferres vänskap istället... haha näe jag skojja men Lina hade glömt sin mobil hemma och där var han och spela cs men tillslut fick jag tag på Lina och jag och min girli ska på staqdsfesten imorgon!!! :D Nu ska jag och Emelie se en film sen sängen.
HOPPAS NI HAFT EN BRA KVÄLL!♥



Ni är alldeles för söta och perfekta för varandra ni två! :]

KUNG

KUSSELIN HÄR (emelie)>MAT>BADA MED ANDRA KUSIN(Linda)>MYSKVÄLL :D

HARE GODAT!!!!♥

så jävla damp man får

Asså nu har jag redigerat alla bilder och satt mig ner för att lägga upp en jätte bildbomb och vad händer? jo de går ladda upp 2 bilder sen kommer de bara sidan kan inte visas sak när man ska ladda upp en ny!!! Jag orkar inte...

Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej

Var nyss ute och tog en lång promenad med Linda :D Nu ska jag städa och hon ligger i min säng och tittar på ;) Haha hooooj!

VIKTIG INFO!

ALLA SOM LÄSER MIN BÄSTASTEVÄN CISSIS BLOGG(zizzziii.blogg.se), SÅ ÄR DET SÅ HÄR ATT HON TAR SIG INTE IN PÅ DEN..DET ÄR ALLTSÅ NÅGOT FEL! som är väldigt synd, tycker jag. DÄRFÖR SÅ KOMMER HON VARA VÄLDIGT FRÅNVARANDE. SÅ NÄR DET HAR FIXAT SIG SÅ KOMMER HON SKRIVA.

snabbis

jag och cissi är hos mig sover här inatt vi har varit ute och kört cross och fiddy jag ska skriva om alla dagarna imorgon eftermiddag när cisssi far hem!
HA DE BRA!


snabbis

Är hos cissi sover här och imorgon ska vi va på stranden vi hörs när jag har tid ;)

Snabb upd

Kvällen me selina vart helt puurfekt! Jag maserade henne typ 1 timma me masageoljor åsså hade vi massa ljus i sängen såg film och tryckte popporn! Imorse gick vi ner till älven och bada sen när vi kom upp hämta Selinas mamma oss ¨åsså for vi till stranden :D Idag har jag varit på stranden me Cissi och Selinas familjer och de har varit jätte härligt och kul! Nu sitter jag hos min ävterlängtade supervän Cecilia som håller på att slunga sallad men nu ska jag dra!♥
HA DE!

Nu sätter jag igång

Nu ska jag börja göra iårdning för en riktigt härlig myskväll! Selina är på träning nu men sen kommer hon hit och när hon gick ut konfan lovade jag henne en myskväll med masage osv så nu ska jag plocka undan lite saker i mitt rum he fram ljus ta in dricka poppa popporn chips göra lite mysigt och förbreda film och sen när hon kommer ska vi ta ett kvällsdopp sen ska jag masera henne osv :D
HA EN BRA KVÄLL NI ME!♥









i väntan på bättre tider

Humör just nu: Glad såklart :D men lite uttråkad (a)
Favoritgodis: choklad
Är det nåt du absolut inte äter: vissa korvar! kanterna på limpa:] de är jätte mycke men kommer inte på.
Kläder just nu: Korta jeans, vitt linne och en blåvitrandig tröja
Musik just nu: You better die young
Vad sa du senast: jävla mygg:]
Om du var tvungen att leva i en annan tidsepok, vilken skulle du välja då: haha!? de skulle helt klart vara såhär typ barnen i bullerbyn tiden typ och få ha ett sånt lantbruk:]
Sommarplaner: Ta de lugnt och försöka glömma skolan och all stress sen typ självklart bada och kompisar!
Fisk eller badkruka: Bror på vars jag badar (a) men mest fisk :)
Saft eller alkohol: haha bror ju på? (a) cider är ju godare än typ bob saft ;)
Hur många kuddar sover du med: jag har 9 kuddar i min säng när jag sover:]
Favoritväder: Typ en vinterda när de är sol och varmt i luften åsså lite skare (a) eller en varm dag på typ 22 grader och lite blåsigt
Morgon- eller nattmänniska: Både och, riktigt sena kvällar och när man stiger upp spelar ingen roll :D
Bästa film: Jag älskar svenska komedier:] 
Kommer du ihåg din första kärlek: såklart
Tror du på mirakel: ja, fast de är int så stor chans att he händ


Ser du på kärleken som ett misstag: Näe men den suger
Hur många barn vill du ha när du blir stor: 1 (a)
Bio eller promenad: Ingen aning, men jag gillar ju att prata så typ promenad men isåfall om man inte går så lågnt och sedan sätter sig ner:] fast jag älskar ju att se på film osv men man umgås ju som int då...
Är du kittlig: hehe kan man nog säga ja :]
Snarkar du? Aldrig
Stjärntecken? skytten
Rädd för insekter? Nej bara myggor:]
Äckligaste insekten: mygg
Största svaghet: snällhet
Det här är jag bra på: alltid tänka på andra före mig själv
Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja? kunna trolla fram saker (a')
Chips, morötter eller godis? morötter:]
Skulle du någonsin få för dig att hoppa bungy-jump? nejnejnejnej och åter NEJ :]
Är du rädd för blod? Ja:]
Kaffe, te eller inget? kaffe!
Har du en besatthet? De har jag, typ köra cross tugga tuggummi och lite dator me och jag måste verkligen vara me kompis nästan hela tiden

SS

Tjenna!
De vart ju en ganska fin dag till sist endå! Jag damsugade nyss där nere eftersom mina valpar smutsar ner ganska mycke och jag känner att jag ska städa lite efter dom jag me ;) För en liten stund sen kom jag hem från stan. Imorse for jag ju till Selina, vi spelade kubb såg tv och sedan hämtade mamma oss och vi driva to the bigg city :D Jag brukar vara den som håller reda på alla  mina saker och har koll men inte idag! Först tappade jag bort min mobil och sen min rosett typ en halvtimma efter mobilen!! Jag fick tillbaka allt men de var lite panikslaget där ett tag för selina hade ingen mobil och mamma var på solbacken och jag hade ingen tellefon (a) Men de löste sig och de enda vi gjort idag är typ att stå i kö!? Så sjukt mycke folk och vi var ju tvungen att köa flera gånger i samma kö för hehe vi var tvugna att fråga om mina saker:] HAHA jag suger nu ska jag göra någe tills maten :)
HÖRS!♥


Morgon

Hejheeej!
Jag steg upp för en liten stund sen, nu ska jag fika sen bär de av till SELINA!♥


det verkar som det gått upp ett ljus

Kvällen blev som planerat pluss en mycket trevligt telefon samtal från fröken Cecilia Granberg som jag inte varit med på hela sommarlovet faktist... känns inte bra men vi har mycket roliga planer framöver ska ni veta! Nu ska jag stänga av datorn så de blir lite svalare i mitt rum sen ska jag fixa me lite saker och sen sängtajm.
SOV GOTT!♥



hur ska man veta om du tycker lika?

Idag har jag varit riktigt duktig faktist. Mamma och pappa har rensat rabatterna osv åsså ho dom allt de i traktorskopan åsså körde jag in i skogen och tippa de åsså har jag kört massa sand fram och tillbaka! I love it (a) Nu ska jag rensa hundgården... kände inte lika mycke tagg på de men. Ikväll ska jag damsuga klippa pappa kanske fräsa och till sist se ett tv pogram ;)
HOPPAS NI HAFT DE BRA!♥



Försök förstå mig också

Tjabba!
Jag är oerhört trött och har jätte ont i huvudet, valpara har skällt och busat och jag orkar verkligen inte ha de såhär 1 natt till... Nu ligger jag och löser ett litet jävligt suduko och de går ju tamme den int! Jag ska avsluta detta nu och byta kläder och gå ut och hjälpa pappa!
HA DE!♥


I wont energi!

jag skull kunna driiva driiva dagen lång

De blev en jätte härlig dag! Hela förmiddan spenderade jag medAnton vid älven och på studsmattan :D sen så nu på eftermiddan tog jag och pappa en lång tur med cross och fyrhjuling, jag har aldrig kört så långt (bara i Ammarnäs) och jag har nästan bestämt mig för att flytta på andra sidan berget för där finns så spåårat sjukt mycke fina vägar som jag har kört på idag och de är helt amzing!! Nu ska jag ta igen mina missade timmars sömn från denna natten :) hoppas ni haft en bra dag!♥


slö slapp och har en trapp

Jag är riktigt trött. Det kommer en gubbe snart och köper min cykel :) Och sen vet jag inte riktigt  vad jag ska hitta på men jag känner för en riktig slappardag idag :)
HA DE BRA!♥



Haha när jag och Anton skull fixa versta bakgrunden och ta snygga kort på cykeln men de blev mest snöbad för oss båda (a)

fy vilken natt

Kunde inte somna låg vaken till just före 4 nån gång. Kl 20 i 5 vaknade jag av världens hämskaste mardröm! Jag hade råkat köra ihjäl Lina när hon åkte me mig på en fyrhjuling näe fy fan! Sen tog de ganska lång tid innan jag kunde somna men tillslut somna jag i en halvtimma och vakna kl 5 i8 6 av att mamma sprang på toan och spydde, mumsigt... hon hadd fått jätte mycke migrän, så då låg jag vaken i min säng för de gick inte sova när hon höll på att ojja sig osv (stackarn) kl 9 hadd ja fortfarande inte somnat men då jag gick ner och la mig och såg på film, så mycket har jag sovit inatt.






Härlig kväll

Var nyss ute och hoppade studsmatta och lekte 1,2,3 ost med en 3 åring och en 5 åring ;) Hur orkar dom göra sånt mitt i natten? (a) Men de var typ bara en halvtimma vi hann leka för dom skull hem och sova ;) Haha aja den här kvällen har varit suuper kul! Jag har varit med Hampus Anton och Rasmus. Vi flydde till Anton efter typ halva kvällen för de storma me folk in här!! Hos Anton så gjord vi massa saker men jag spelade mest x-box med Hampus, de gick som de gick och inga kommentarer:] Men de har varit en jätte kul kväll iaf och hoppas ni haft de bra me :D
SOV GOTT!♥




Gick inte ladda upp nån bild bara ta arkiv bild så jag tog en bild jag tycker om som jag tog på Johan i Ammarnäs!

hur ska man veta?

Var nyss ute och körde cross. Whatta feeeeling asså! :D :D Nu ska jag gå ut och äta hamburgare sen så ikväll kommerde hit massa folk och vi ska grilla osv :) ni får ha en bra kväll!♥

FY FAN VILKEN UNDERBAR DAG!!!!

På skolan åt vi på bianco var i husen i bonstan lekte lekar och tittade på saker i sockenstugan där jag bla såg pappa och min faster i skolkattalogen ;) Riktigt snygga! Sen var jag med valparna utanför ica när mamma handla och vadå mycke folk som ville prata me dom? Tur att jag har pluggat in lite saker så jag kunde svara på allt dom ville veta :D Men man får samma fråga jämt men vad är det här för ras? Då säger man de är renrasiga hundar och dom är norsk älghund svaroch då tittar dom på en som man vore dum i huve åsså säger man att de är typ en utrotningshotad urhundsras som är jätte sellsynt osv. Ja i alla fall sen så kom jag hem och då fick jag veta att mamma fått en arbets intervju så nu hoppas jag att hon entligen ska få ett jobb!!! Åsså har jag fått massa saker idag :D Av sommarskolan fick jag ett diplom och ett sesongskort på utebadet och sen hemma fick jag 500 för examens tjosan, galjar (haha låter tråkit men alla mina kläder rymdes inte på mina galjar som de var i garderoben (a)) åsså ett ryggskydd eller asså ett "överkroppsskydd" till crossen :D Känns suuuper!
HA DE BRA!♥







Varm dag!!!

Anonym om *Phu*:

Är det valpen ni har kvar? :)

Svar: Nej det är det inte men dom ser typ likadana ut ;) jag kan lägga in en bild på han sen idag :D

Duscha nyss och ska börja göra mig klar :) Kul me sånt här väder när man inte får vara i solen för man äter kortison, jätte roligt... de blir solskyddsfaktor 30 för mig annars får jag inte vara ute :( Taggar attt de är sista sommarskola dagen dock :D
HA DE BRA IVÄRMEN ALLA SOLKATTER!♥


*Phu*

Shitt pommes så slut jag är nu asså. Sitter och klunkar saft och sanerade nyss händerna me massa tvål och kom nyss från min så kallade granne Anton :D Ja de vi gjorde ikväll var att spela x-box prata och spela fotboll. Vi började spela fotboll först men de sög för vi hadd inge mål men då bestämmde vi oss för att gå och ta ner Antons fotbollsmål som var på vinden och ja... hehe de kom ju ner tillslut men (a) Vi skrattade så sjukt mycke Anton fick klättra uppe i taket och fick stickor och de rammla ner saker runt mig och massa skräp åsså nådd ja int måle när han skull he ne de till mig åsså fick jag skräp i ögonen så jag stog typ och blunda och fick måle i  huve tillslut:] (Tillfälligt avbrott jag tappa ut mitt saftglas över hela skrivbordet+tangentbordet:] Varför tog jag så stort glas?(a)) Man blev jätte jätte smussig av att ta fram målet kan jag sga och händerna mina såg ut som jag hadd stoppa dom i vit målarfärg, helt täckta me vitt grejjs som kom från målet och asså jaa... De var så grymt kul och sen var jag målvakt och Anton sköt på mig och nu inser jag hur jäkla dåli ja är på fotboll (a) Och nu så sitter jag här och skrattar för mig själv av denna kväll (a)
SOOOOV SUUUUPEEER !♥







Just so you know

Sitter i Antons rum nu och väntar på att han ska äta och sen hittar vi nog på någe skojjsigt! P.S Jag fattar inte hur människan klarar detta tangentbord, de är säkert senaste nyss osv men jag trycker bare brevi knapparna hela tiden (a) De stämmer som inte dom är som för l¨ångt ifrån på någe sätt ;) HAHA HA DE BRA!♥



Vadå stora? Och vadå skillnad? (a)



Om du bara kunde förstå

Slutade 1 idag, mår inte så jätte bra men de är såt man får leva me :) Nu ska jag ta alvedon och sen så ska jag umgås med min lilla hund Kinja och lära henne lite mer saker :D Sen blir de nog promenad med Kolja mat åsså ikväll Anton :D :D :D


Datarast

Nu har jag just haft matte, de gick typ ganska bra (a) nu har vi rast så jag kör på lite datarast ;) haha sen blir de nog att köra på svenska stavning tror ja. Jag ska nog fara hem när dom andra drar ner på stranden för jag glömde ta medicin imorse så jag måste hem och ta den och får endå nte vara me och göra någe på stranden så de är lika bra att dra hem :)
Hoppas ni har en kung dag!♥



Saknar dig!♥


RSS 2.0